Vacatures

Werken bij Wolbers

Wolbers Watermanagement is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling. Op dit moment staan Riekus, Rick en Jan Wolbers aan het roer van de onderneming. Het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten,dat is waar wij ons op richten. Wat we precies doen? We zorgen ervoor dat onze klanten hun werkzaamheden droog kunnen uitvoeren. We werken vanuit Gees (gemeente Coevorden) voor opdrachtgevers in Nederland en Duitsland. Met een team van 20 aanpakkers staan we iedere dag voor onze klanten klaar.

Enthousiast geworden?

Mail je sollicitatie naar j.wolbers@wolbersbv.nl.
Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Jan Wolbers
via 06-39470717.

Vacatures

Allround pomp- / servicemonteur

Jouw taken als servicemonteur:
Als pomp- / servicemonteur bij Wolbers bestaat je werk vooral uit het oplossen van pompstoringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van pompen in de werkplaats, en op de locaties waar we actief zijn. Ook houd je je bezig met de administratie van onze pompen.

Wij vragen van jou:
We zoeken een gemotiveerde medewerker met een servicegerichte instelling. Je bent representatief en je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Je kunt zelfstandig werken en je bent nauwkeurig in de uitvoering van je werkzaamheden. Je beschikt uiteraard over de benodigde technische kennis en ervaring om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Je hebt een mechanische of een elektrotechnische opleiding op het gebied van elektrische en verbrandingsmotoren. Verder ben je fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van rijbewijs BE. Ook beschik je over VCA basis. Je bent bereid om klussen uit te voeren op verschillende plekken in Nederland en Duitsland en je vindt het geen probleem om daar ook te verblijven als dat nodig mocht zijn.

Jij bent:

 • Technisch
 • Servicegericht
 • Flexibel

Wij bieden:

 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden
  met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dynamische werkomgeving
 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een
  enthousiast team
Fulltime Boormeester

Jouw taken als boormeester:
Als boormeester bij Wolbers bestaat je werk vooral uit het uitvoeren van grondboringen. En alles wat daar verder bij komt kijken, zoals boorspoelingen en het nemen van grondmonsters. Daarbij zorg je voor de bediening en het onderhoud van de installaties. Je werkt nauw samen met de uitvoerders en projectleiders van onze opdrachtgevers. Het boorproces en het boorteam op de locatie vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt conform de afspraak met de opdrachtgever en onze interne kwaliteitseisen.

Wij vragen van jou:
We zoeken een gemotiveerde aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt graag buiten en je hebt een praktische instelling. Problemen oplossen zie je als een uitdaging en je kunt snel schakelen. Je beschikt uiteraard over de benodigde technische kennis en ervaring om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Je hebt technisch inzicht en je bent in het bezit van een vakdiploma Boormeester, rijbewijs BE en VCA basis. Je beschikt over de goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Je bent een gedreven teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt graag samen met collega’s, maar ook met medewerkers en uitvoerders van onze opdrachtgevers. Je bent bereid om klussen uit te voeren op verschillende plekken in Nederland en Duitsland en je vindt het geen probleem om daar ook te verblijven als dat nodig mocht zijn.

Jij bent:

 • Technisch
 • Flexibel
 • Servicegericht
 • Positief ingesteld
 • Stressbestendig

Wij bieden:

 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden
  met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dynamische werkomgeving
 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een
  enthousiast team
Bronbemaler / Chauffeur

Jouw taken als bronbemaler / chauffeur:

Als bronbemaler / chauffeur bij Wolbers ben je veel onderweg.Je begint iedere dag vroeg en je werkt op verschillende locaties in Noord-Nederland en Duitsland. Samen met je collega’s ga je aan de slagbij diverse projecten. Je werk bestaat uit het vervoeren van materieel van en naar onze projecten. Daarnaast bestaat jouw taak als bronbemaler uit het beheersen van het grondwaterpeil op bouwlocaties zodat de aannemer in een droge omgeving aan het werk kan. Je beheert onze bemalingsinstallaties en installeert pompen en filters. Eventueel met een spuitboorkraan of drainagemachine. Je zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt conform de afspraak met de opdrachtgever. Geen ervaring met bronbemaling? Geen probleem, dit is een vak dat je in de praktijk leert en je wordt daarom goed ingewerkt door ervaren collega’s.

Wij vragen van jou:

Een gemotiveerde aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt graag buiten en je hebt een praktische instelling en je wilt graag in de praktijk leren. Problemen oplossen zie jeals een uitdaging en je kunt snel schakelen. Je beschikt uiteraard over de benodigde technische kennis en ervaring om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Je hebt technisch inzicht en rijbewijs BE. Je werkt graag samen met collega’s, maar ook met medewerkers en uitvoerders van onze opdrachtgevers. Je bent bereid om klussen uit te voeren op verschillende plekken in Nederland en Duitsland en je vindt het geen probleem om daar ook te verblijven als dat nodig mocht zijn

Jij bent:

 • Een technische aanpakker
 • Praktisch ingesteld
 • Flexibel
 • Gezonde dosis humor
 • Een ochtendmens 🙂
 • In het bezit van rijbewijs (B) en bereidt een groot rijbewijs (C+E) te halen

Wij bieden:

 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden
  met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dynamische werkomgeving
 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een
  enthousiast team

Wolbers Watermanagement B.V.

Wolbers Watermanagement GmbH

Het voorkomen en oplossen van problemen met water, dat is ons werk. We zijn er altijd voor u als u ons nodig heeft.

U kunt op ons rekenen!  Wij voorkomen dat uw project in het water valt.

Wolbers Watermanagement is een deskundige en betrokken specialist op het gebied van mechanische grondboringen en bronbemaling.