Werkwijze

Flexibel en proactief

Wolbers Watermanagement loopt alweer flink wat jaren mee in de wereld van de bronbemaling. Verticale, horizontale en deepwell-bemaling en tijdelijke pompinstallaties, dat is waar we in gespecialiseerd zijn. In het binnen- en buitenland hebben we in de loop der jaren veel projecten succesvol afgerond voor veel verschillende klanten. Op onze referentiepagina vindt u een overzicht van recente projecten en de opdrachtgevers waar we voor werken. Daar zijn we eerlijk gezegd best trots op!

Focus op kwaliteit

Bij Wolbers hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We zijn flexibel en proactief en doen er alles aan om problemen met water te voorkomen. Of om kritieke situaties zo goed mogelijk op te lossen. Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, dat is ons werk. We zijn altijd snel ter plekke, want we weten dat adequaat handelen belangrijk is. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies over de beste aanpak. Vervolgens gaan we snel tot actie over. Als u ons belt, gaan we direct aan de slag. Want het laatste wat u wilt is vertraging op uw project. Wij zorgen ervoor dat u de voeten droog houdt en dat u verder kunt met uw werkzaamheden.

Certificering

Van een partner die zich richt op kwalitatieve dienstverlening mag u verwachten dat het met de certificering wel goed zit. Uiteraard hebben we dat allemaal goed op orde. Wij zijn gecertificeerd volgens het SIKB certificaat BLR 2.100 voor Nederland. Voor Duitsland zijn we gecertificeerd volgens de ZERT BAU DVGW W120-1. Alle werkzaamheden die we verrichten, voldoen dan ook aan deze normen. Daarnaast zijn wij ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Dat betekent dat wij al onze werkzaamheden op een veilige en verantwoorde methode uitvoeren.

Het voorkomen en oplossen van problemen met water, dat is ons werk. We zijn er altijd voor u als u ons nodig heeft.

U kunt op ons rekenen!  Wij voorkomen dat uw project in het water valt.

Wolbers Watermanagement is een deskundige en betrokken specialist op het gebied van mechanische grondboringen en bronbemaling.