Over ons

Wolbers Watermanagement

Wolbers Watermanagement is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling. Na jarenlang ervaring in het vakgebied te hebben opgedaan hebben wij in 2016 ervoor gekozen om het avontuur aan te gaan en Bronbemaling Johan Geerlings over te nemen. Op dit moment staan Riekus, Rick en Jan Wolbers aan het roer van de onderneming. Het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten, dat is waar wij ons op richten. We zorgen ervoor dat u uw werkzaamheden droog kunt uitvoeren. We werken vanuit Gees (gemeente Coevorden) voor opdrachtgevers in Nederland en Duitsland. Met een team van 20 aanpakkers staan we iedere dag voor u klaar

Watermanagement

Watermanagement, dat is ons vak. Het verplaatsen van water. We steken graag de handen uit de mouwen om het water in uw bouwprojecten te managen. We zijn gespecialiseerd in verschillende typen bronbemaling en houden uw bouwlocatie droog. Het werk moet doorgaan! Ook het leveren van tijdelijke pompinstallaties, ontijzeringsinstallaties en containers behoort tot onze werkzaamheden.

Betrouwbare partner

Bij bronbemaling gaat het om snel schakelen en adequaat handelen. Een kritieke situatie moet zo snel mogelijk opgelost worden. Het is belangrijk dat u daarbij een specialist inschakelt waar u op kunt bouwen. Een betrouwbare partner met de nodige kennis en ervaring die snel bij u op locatie aanwezig kan zijn. Wolbers Watermanagement is een expert op het gebied van bronbemaling. Het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten, dat is waar we ons op richten. We zorgen ervoor dat u uw werkzaamheden droog kunt uitvoeren. Wilt u meer weten over ons bedrijf, ons dienstenpakket en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we ook met u een partnership aangaan.

Veilig en verantwoord

Wij zijn gecertificeerd volgens het SIKB certificaat BLR 2.100 voor Nederland. Voor Duitsland zijn we gecertificeerd volgens de ZERT BAU DVGW W120-1. Alle werkzaamheden die we verrichten, voldoen dan ook aan deze normen. Daarnaast zijn wij ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Dat betekent dat wij al onze werkzaamheden op een veilige en verantwoorde methode uitvoeren. Wilt u meer weten over ons bedrijf, ons dienstenpakket en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat ook uw project niet in het water valt!

Het voorkomen en oplossen van problemen met water, dat is ons werk. We zijn er altijd voor u als u ons nodig heeft.

U kunt op ons rekenen!  Wij voorkomen dat uw project in het water valt.

Wolbers Watermanagement is een deskundige en betrokken specialist op het gebied van mechanische grondboringen en bronbemaling.