Tijdelijke pompinstallaties

Tijdelijke pompinstallaties

Wolbers Management beschikt over een ruime hoeveelheid pompinstallaties die ingezet kunnen worden voor het overpompen van rioolwater en grondwater of het leegpompen van vijvers en kanalen. Onze pompsystemen zijn breed inzetbaar voor verplaatsen van water. Onze pompinstallaties worden ingezet voor de renovatie van gemalen en waterwerken maar ook in de baggerwereld zijn we een bekende naam.

Als u kiest voor Wolbers, kiest u voor een technisch goed product én voor betrokken partners die met u meedenken om de werkzaamheden zo veilig en goed mogelijk uit te voeren. Op een slimme en voordelige manier. We zorgen ervoor dat de hele installatie startklaar staat, zodat met één druk op de knop de installatie in bedrijf kan gaan. Onze pompinstallaties kunnen door ons op afstand uitgelezen worden en worden door ons constant in de gaten gehouden. Wanneer er iets mis mocht gaan, krijgen we een alarmmelding en kunnen we snel en adequaat reageren.

Bij Wolbers beschikken we over een uitgebreid pompenpark. Verschillende pompen met verschillende capaciteiten. Voor iedere situatie hebben we de juiste pomp. Voor pompenverhuur bent u dus ook bij ons aan het juiste adres.